Uppdatering nr.3

God kväll.

Tillbaka på KS igen. Inte så positivt svar från benmärgsprovet tyvärr. Leukemin är fortfarande kvar. Ca 70% av alla patienter som får cytostatika blir av med tumörerna efter första gången. Inte min turdag helt enkelt. Så de ska testa andra cellgifter och hoppas på att de går bättre. Svar om ytterligare en månad. Känner mig väldigt ledsen just nu.

Frågade läkaren som var här ikväll om donation av stamceller och det är endast genom Tobiasregistret som det går att anmäla sig. Man kan inte önska att bara testa sig mot en specifik person, utan går man med så kan man bli matchad med vem som helst i hela världen. Sen måste man såklart ha rätt att säga nej om man väl blir matchad…

En positiv sak iaf är att jag inte är infektionskänslig just nu och får äta sushi, så Harald är ute och handlar på Raw på Rörstrandsgatan. Fint ska det va.

Har fått en säng i ett dubbelrum, dock ingen sängkamrat ännu, men svårt att veta hur det blir de närmsta dagarna. Den här nya kuren innebär att jag får cellgifter endast under tre dagar och då tre timmar på morgonen och två timmar på kvällen. Så även om jag måste dela rum med någon kan jag ha besök på dagarna i och med att jag blir lite mer mobil utan min droppställning med cellgifter. Kan ta mig ut i parken här utanför KS ex.

Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *