Blod av en okänd välgörare.

Sitter här i mitt rum och får lite blod av en okänd välgörare (till er som kan er Karl-Bertil Jonsson). Inväntar läkarronden och ska få komma hem om några timmar och hoppas att jag inte får feber lika många vändor som förra gången (2) och måste åka in till akuten och bli inlagd igen. Men, men. I princip omöjligt att styra över.
Alla vi som är inlagda ser mer eller mindre likadana ut. Rakat huvud och snygga sjukhuskläder. Hur läkarna och all personal ser skillnad på oss förstår jag knappt. Haft ett behov av att visa upp min bild med peruken för sköterskorna så de kan se vem jag är “egentligen”.
Nu börjar några veckors väntan igen innan jag vet hur den här nya kuren har tagit och om tumörerna försvunnit eller inte. Får ny tid för benmärgsprov idag.
Hoppas ni alla får en fin måndag! Kram

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *